0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

NIU scooters  

Wil jij je makkelijk naar een andere locatie vervoeren maar niet bijdragen aan de vervuiling van de wereld? Kies dan voor een elektrische NIU scooter en bestel bij Innobikes.  

Het merk NIU

NIU Technologies in opgericht in 2014. NIU is leider in de slimme oplossingen om transport in de steden mogelijk te maken. Ze werken op een milieuvriendelijk manier en dragen bij aan een schonere maatschappij. Ze onderscheiden zich door gebruik te maken van de nieuwste technologie en daarbij stijl en vrijheid te verwerken in de ontwerp keuzes. Het merk heeft nu zeven series geproduceerd met daarbij passende accessoires en extra's. De zeven series heten NQi, MQi, UQi, NIU Aero, Gova, RQi enTQi.  Het zijn gestroomlijnde producten. De MQi en de UQi zijn de bekendste modellen. Deze modellen hebben verschillende prijzen gewonnen. Samen willen zij een betere wereld creëren met behulp van de series uit de productie. Het is een beter alternatief dan andere benzine scooters en nog steeds van hoge kwaliteit. NIU is nu in 38 landen op de wereld te kopen en breid zich steeds verder uit.  

De voordelen van NIU Scooters 

NIU staat bekend als nummer 1 in elektrische scooters. NIU scooters worden in de hele wereld bereden. Door het kiezen voor een elektrische scooter denk je ook meteen mee aan het milieu. NIU heeft al meer dan 2.800.000.000kg CO2 bespaard. Zo kan je veel kilometers afleggen op een kwalitatief hoge scooter en bijdragen aan een schone wereld.  

Koop uw NIU scooter bij Innobikes 

Bij Innobikes kunt u zelf het model kiezen die aansluit bij uw eigen wensen. Bij Innobikes kunt u ook terecht voor een groot assortiment van andere scootermerken, e-bikes en fietsen. Wilt u liever een Vespa of een AGM-scooter dan kunt u deze ook vinden op onze site. Als u niet kunt kiezen of vragen heeft bieden wij graag advies of ondersteuning bij het maken van uw keuze. We bieden expertise op het gebied van tweewielers en verkopen naast de tweewielers ook accessoires die daarbij horen. Is er een tweewieler toe aan een onderhoudsbeurt? Geen zorgen! Bij Innobikes kunt u terecht voor reparaties, onderhoudsbeurten of het schadeherstel van de tweewielers.   

Naast kennis en expertise hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de betaalmogelijkheden van de NIU scooter. Innobikes biedt veel mogelijkheden om de betaling te voltooien. Bij ons zijn de volgende opties mogelijk:   

Als u vragen heeft over het assortiment of de betaalmogelijkheden neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons tweewielerscentrum in Assen! 

 

Innobikes: dealer in tweedehands E-bikes

Gaat u liever voor een (goedkopere) tweedehands E-bike? Ook daar helpen wij u graag mee. Wij hebben mooie, voordelige E-bike occasions staan, die klaar zijn voor een tweede ronde.

E-bikes occasions

 

 

Neem contact op met het E-bike servicecentrum

Onze E-bike specialisten zijn allemaal gediplomeerd, hanteren enkel professioneel gereedschap en werken volgens de BOVAG-richtlijnen. Met deze specificaties zijn wij hét E-bike servicecentrum van Assen en omgeving.

Naast service op het gebied van aanschaf en reparatie, kunnen wij u ook helpen op met de financiële zaken. Bijvoorbeeld bij de juiste financiering van uw nieuwe E-bike, of bij de verzekering na aanschaf.

Heeft u direct al vragen voor onze medewerkers? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of kom een langs bij Innobikes aan de Oude Molenstraat in Assen. De koffie staat voor u klaar.

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten