0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

Elektrische scooters kopen Assen | Innobikes

Elektrische scooters | Nieuw & Tweedehands

Naast elektrische auto’s en elektrische fietsen, bestaan er natuurlijk ook elektrische scooters. De elektrische scooter, ook wel de e-scooter genoemd, wordt steeds populairder. Bijna één op de tien scooters rijdt op stroom. En dat is niet zo gek want de elektrische scooter heeft veel voordelen ten opzichte van de benzinescooter: milieuvriendelijk, nauwelijks onderhoud, thuis opladen via uw stopcontact en vervolgens weer lekker verder rijden. De elektrische scooter werkt op een accu. Het bereik van de accu ligt tussen de 40 en 200 km. Het grote voordeel is natuurlijk dat u nooit meer hoeft te tanken! Het volledig opladen van een accu neemt gemiddeld tussen de 3 en 8 uur in beslag. Het eenmaal volledig opladen kost u gemiddeld 40 eurocent.

Kom langs in onze showroom en maak vrijblijvend een proefrit.

 

Koop een nieuwe of tweedehands elektrische scooter bij Innobikes

Een elektrische scooter heeft dus veel voordelen. Bent u benieuwd of een elektrische scooter iets voor u is en welk model het best bij u past? Innobikes heeft een groot assortiment scooters. Bij Innobikes kunt u uw eigen E-scooter samenstellen, geheel naar eigen wensen en met een uitstekende kwaliteit. Betaal uw scooter direct of koop uw scooter in termijnen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een tweedehands e-scooter. Wij hebben mooie occasions staan die klaar zijn voor een volgende ronde.

E-scooter specialist in Assen

Of u op zoek bent naar een scooter, bromfiets of elektrische scooter, bij Innobikes in Assen staan onze specialisten altijd voor u klaar. In onze scooterwinkel hebben wij zowel nieuwe als tweedehands scooter en snorfietsen hebben wij voor iedereen wel een geschikte optie. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor accessoires en onderhoud voor uw scooter.

De prijzen van onze bromfietsen en (E-)scooters zijn erg verschillend. Dit hangt natuurlijk erg af van het merk en de accessoires op de bromfiets of scooter. Bent u van plan een scooter aan te schaffen? Dan adviseren wij u ook graag over de mogelijkheden van financieren, of kijken we samen met u naar onze aantrekkelijke occasions. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een scooter of brommer in termijnen te betalen. Ook na aanschaf helpen we u graag met financiële zaken, zoals de verzekering van uw scooter of bromfiets.

 

Klanten over Innobikes

Het team van Innobikes is kundig, vlot en zeer behulpzaam. Voor zowel de fiets als de scooter ga ik met een gerust hart naar Innobikes. Aanrader!

- Rianne

Innobikes Assen