0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

Tweedehands e-bikes kopen | Innobikes

Ben je op zoek naar een gebruikte e-bike in Assen of omgeving? Een nieuwe e-bike is leuk, maar niet voor iedereen betaalbaar. Daarbij hebben we nij Innobikes Assen altijd een ruim en wisselend assortiment tweedehands e-bikes voor zeer betaalbare prijzen. Zo wordt een elektrische fiets voor iedereen betaalbaar.

Goed onderhouden tweedehands elektrische fietsen

Bij Innobikes hebben we altijd een ruim assortiment aan goed onderhouden tweedehands elektrische fietsen. Voordat een elektrische fiets daadwerkelijk online komt, wordt hij eerst altijd volledig nagekeken en worden eventuele gebreken opgelost voordat de elektrische fiets te koop gezet wordt. Zo ben je verzekerd van een goed onderhouden elektrische fiets waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Veel verschillende tweedehands elektrische fietsen

Doordat wij regelmatig elektrische fietsen inkopen, hebben we altijd een ruim en wisselend assortiment tweedehands elektrische fietsen. Zo bestaat ons aanbod uit verschillende merken:

Tweedehands elektrische fiets koop je bij Innobikes

Woonachtig in Assen of omgeving en op zoek naar een tweedehands elektrische fiets? Kom dan naar onze scooter- en fietsenwinkel in Assen In onze showroom hebben we een ruim aanbod nieuwe en tweedehandse fietsen, elektrische fietsen en scooters. Doordat wij onze tweedehands fietsen en scooters altijd van top tot teen controleren voordat wij ze te koop zetten, maak je met fiets van Innobikes zeker geen miskoop. Kom gezellig langs in onze winkel aan de Oude Molenstraat 46 in Assen of neem online contact met ons op. 

 Contact opnemen

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen