0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

Scooter/fiets verhuur Innobikes Assen

Scooterverhuur Assen en Fietsverhuur Assen zijn onderdeel van Innobikes. Al geruime tijd wordt hier gewerkt aan de tweewielers om het zoveel mogelijk naar uw zin te maken. Bij Innobikes kunt naast het kopen van accessoires en fietsen ook huren! Heeft u tijdelijk een fiets nodig en wilt u daarvoor niet het hele bedrag aan een fiets uitgeven? Dan is leasen van een van onze fietsen dé oplossing voor u.

Bij Innobikes hebben we een groot assortiment van fietsen zodat u bij ons voor alles terecht kan. Kinderfietsen, volwassen fietsen, mountainbikes en wielrenfietsen.

Wilt u zich sneller verplaatsen? Dan komt u misschien meer in aanmerking voor onze e-bikes. Onze elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken in het dagelijkse straatbeeld en worden steeds populairder onder 65-plussers. Onze e-bikes zorgen ervoor dat u nog vele jaren kunt genieten van uw fietstochten door de natuur of naar de supermarkt. Handig, snel, veilig en betrouwbaar.

Wilt u zich graag snel verplaatsen maar is een fiets niks voor u? Niet getreurd. Naast alle verschillende fietsen en e-bikes bieden we ook scooters te huur aan. Wanneer u een scooter wilt huren komt u in aanmerking met onze Sym scooters.

Bent u helemaal enthousiast geworden over de mogelijkheden en wilt u graag een van een van onze diensten gebruik maken? Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

 

Bekijk hier onze leasemogelijkheden 

Fiets huren
E-bike huren
Scooter huren

 

Testimonials

Het team van Innobikes is kundig, vlot en zeer behulpzaam. Voor zowel de fiets als de scooter ga ik met een gerust hart naar Innobikes. Aanrader!

- Rianne

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen