0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

#1 Scooterwinkel in Assen | Innobikes

Wilt u een scooter kopen in Assen of omgeving? Kom naar Innobikes, wij hebben een breed assortiment aan verschillende soorten scooters en brommers. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben de juiste scooter voor u. In onze scooterwinkel vindt u bekende topmerken zoals Peugeot, Yamaha en Vespa, verschillende kleuren en modellen. Wat voor scooter u ook koopt, bij scooterzaak Innobikes in Assen bent u verzekerd van een kwalitatief en betrouwbaar voertuig. 

Een nieuwe scooter of brommer kopen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe (elektrische) scooter of brommer, dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Bekijk de verschillende nieuwe scooters en bromfietsen van bekende A-merken in onze scooterzaak in Assen. Dit ruime assortiment kan het reuze lastig maken om tot een goede beslissing te komen. Immers, past de scooter die u mooi vindt ook bij uw verwachtingspatroon ? Weet u nog niet precies wat voor scooter u wilt kopen? Bent u op zoek naar een goedkope scooter of wilt u juist investeren in een topkwaliteit scooter? Onze specialisten staan voor u klaar in onze scooterzaak om u geheel vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Innobikes is dealer van de beste scootermerken

In onze showroom hebben wij vaak een wisselend aanbod van nieuwe en gebruikte voertuigen. Zo heeft u altijd de keuze tussen gloednieuwe en tweedehands scooters en brommers. Wij zijn leverancier van de volgende scootermerken:

 

Elektrische Scooter of bromfiets

Tegenwoordig wordt de elektrische scooter steeds meer verkocht. De voordelen? Nooit meer tanken, Co2 neutraal, geruisloos en een hoge ‘fun’ factor. Bij Innobikes kunt u uw eigen E-scooter samenstellen, geheel naar eigen wensen en met een uitstekende kwaliteit.

Elektrische scooters

Gaat u liever voor een ‘normale’ scooter of bromfiets? Dan bent u zeker niet ouderwets. Ook deze worden bij ons nog veelvuldig verkocht en met veel plezier gekocht.

 

 

Accessoires voor bromfietsen & scooters bij Innobikes

Met ons ruime assortiment aan verschillende accessoires voor bromfietsen en scooters kunt u uw voertuig geheel personaliseren. Onze accessoires maken uw bromfiets of scooter net iets anders dan die andere. Zo kunt u uw scooter aanpassen om extra op te vallen, of accessoires toevoegen die het gebruiksgemak verhogen. Op zoek naar accessoires? In ons scootercentrum vindt u onder andere:

 

 

(E-)scooter kopen in Assen

Innobikes biedt (elektrische) scooters en brommers in verschillende prijscategorieën. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat er voor een ieder wat wils is. Om die reden vindt u bij ons gloednieuwe scooters van topmerken zoals Sym en Peugeot, maar ook Tweedehands scooters van diezelfde merken. Wilt u graag een scooter of bromfiets aanschaffen? Dan adviseren wij u ook graag over de mogelijkheden wat betreft de financiering van deze aankoop. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een scooter te kopen op afbetaling. We kijken daarnaast ook graag met u naar de financiële zaken die na de aanschaf van uw nieuwe aanwinst een rol sprelen, zoals de verzekering van uw (e-)scooter of bromfiets.

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten