0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

#1 Scooterwinkel in Assen | Innobikes

Wilt u een scooter kopen in Assen of omgeving? Kom naar Innobikes, wij hebben een breed assortiment aan verschillende soorten scooters en brommers. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben de juiste scooter voor jou. In onze scooterwinkel vindt u bekende topmerken zoals Peugeot, Yamaha en Vespa, verschillende kleuren en modellen. Wat voor scooter u ook koopt, bij Innobikes in Assen weet je zeker dat je een scooter van goede kwaliteit en hoge betrouwbaarheid hebt.

Een nieuwe scooter kopen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe scooter of brommer helpen wij u graag met uw keuze. Wij hebben verschillende nieuwe scooters en bromfietsen in onze winkel van bekende A-merken.  Maar dat kan het natuurlijk ook reuze lastig maken om tot een beslissing te komen, want past de scooter die u mooi vindt ook bij wat hij moet gaan doen? Weet je nog niet precies wat voor scooter je wilt kopen? Onze deskundige collega’s staan klaar om u geheel vrijblijvend te informeren en adviseren.

Dealer van de beste scootermerken

In onze showroom hebben wij vaak een wisselend aanbod van nieuwe en gebruikte voertuigen. Wij zijn leverancier van de volgende merken:

SymAgmDerbiPeugeotNiuYamahaVespapiaggiologoscootersAprilia

 

Elektrische Scooter of bromfiets

Tegenwoordig wordt de elektrische scooter steeds meer verkocht. De voordelen? Nooit meer tanken, Co2 neutraal, geruisloos en een hoge ‘fun’ factor. Bij Innobikes kunt u uw eigen E-scooter samenstellen, geheel naar eigen wensen en met een uitstekende kwaliteit.

Elektrische scooters

Gaat u liever voor een ‘normale’ scooter of bromfiets? Dan bent u zeker niet ouderwets. Ook deze worden bij ons nog veelvuldig verkocht en met veel plezier gekocht.

Tweedehands scooters kopen

Ook als u een tweedehands scooter of brommer wilt kopen kunt u bij ons terecht. Een tweedehands scooter is een goede keuze wanneer u een goedkope scooter van een top merk wilt. Als u een occasion scooter van Innobikes koop weet u zeker dat het een goede en betrouwbare gebruikte scooter is. Al onze tweedehands scooters en brommers worden zorgvuldig geïnspecteerd en geserviced voordat ze te koop worden aangeboden. Naast de verschillende soorten gebruikte scooters en bromfietsen hebben wij ook alle bijpassende accessoires en onderdelen.

Online aanbod

 

 

Accessoires voor bromfietsen & scooters

Met ons ruimte assortiment aan verschillende accessoires voor bromfietsen en scooters kunt u uw voertuig geheel personaliseren. Onze accessoires maken uw bromfiets of scooter net iets anders dan die andere. Zo kunt u uw scooter aanpassen om extra op te vallen, of accessoires toevoegen die het gebruiksgemak verhogen. Op zoek naar accessoires? Bij ons vindt u onder andere:

 

 

De aanschaf van een (E-)scooter

De prijzen van onze bromfietsen en (E-)scooters zijn erg verschillend. Dit hangt natuurlijk erg af van het merk en de accessoires op de bromfiets of scooter. Bent u van plan een scooter aan te schaffen? Dan adviseren wij u ook graag over de mogelijkheden van financieren, of kijken we samen met u naar onze aantrekkelijke occasions. Ook na aanschaf helpen we u graag met financiële zaken, zoals de verzekering van uw scooter of bromfiets.

INNOBIKES speelt in op alle soorten van accessoires voor bromfietsen en scooters. Bezoek onze winkel of kijk verder op deze site. INNOBIKES voorziet in alle wensen!

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Innobikes Assen