0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

E-bike onderhoud en Reparatie Assen | Innobikes

Zo onderhouden wij uw e-bike

INNOBIKES verzorgt het onderhoud van alle merken en soorten elektrische fietsen.
Alle monteurs zijn opgeleid tot E-Bike Specialist. U kunt voor een vakkundige reparatie uw fiets dus het beste brengen bij INNOBIKES.

U kunt bij ons terecht voor:

Wij verzorgen totale en complete onderhoudsbeurten waarbij de Bovag onderhoudsrichtlijnen worden gebruikt. INNOBIKES beschikt over een zeer moderne en ruime werkplaats waar gekwalificeerde E-Bike monteurs uw tweewieler op de juiste manier behandelen. Het streven is altijd om uw E-Bike zo spoedig mogelijk te repareren. Bent u afhankelijk van uw fiets en kunt u dus niet zonder? Reserveer dan een leenfiets!

 

INNOBIKES is lid van BOVAG

BOVAG is al jaren lang ons keurmerk. Wij zijn al jaren lid van BOVAG. Dit geeft garantie voor de deugdelijkheid van al onze producten, service en reparaties. Onze hele organisatie en werkwijze representeren de kwaliteit die BOVAG oplegt alvorens het lidmaatschap wordt toegekend.

Maar een BOVAG lidmaatschap betekent veel meer. Het betekent dat u als klant algemeen geaccepteerde prijzen betaalt voor onze producten en dienstverlening. BOVAG ziet er ook op toe dat haar tweewieler leden in de pas lopen met alle ontwikkelingen die zich in snel tempo manifesteren. Dit is goed voor ons als lid, maar vooral goed voor u als klant. Een BOVAG keurmerk is garantie voor kwaliteit. 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Innobikes Assen