0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

Fietsplan of WKR bij Innobikes Assen

Een fiets kopen via de werkkostenregeling

De methode waarop u een fiets aanschaft via de WKR is als volgt:

Stap 1: Informeer naar de mogelijkheden bij uw werkgever

Vraag uw werkgever óf en voor welk bedrag u een fiets mag aanschaffen binnen de WKR. Uw werkgever kan de administratie zelf beheren of werken met een bemiddelaar.

Stap 2: Zoek uw nieuwe fiets uit

Kom bij ons langs en laat u adviseren door een van onze vakkundige collega’s. Wanneer uw oog is gevallen op een fiets welke meer kost dan dat de WKR van uw werkgever toestaat dient u de meerprijs netto bij te betalen.

Stap 3: De betaalwijze

De betaling hangt af van uw werkgever. Vraag dus aan uw werkgever wat voor de u de juiste optie is:


Fiets kopen via fietsplan? Lees hier hoe!

U heeft twee mogelijkheden waarmee u een fiets kunt aanschaffen met belastingvoordeel! Sinds het afschaffen van het bedrijfsfietsplan kunt u een fiets met belastingvoordeel aanschaffen onder de werkkostenregeling (WKR). Binnen deze regeling kan uw werkgever ervoor kiezen u de mogelijkheid te geven een fiets te kopen en te betalen uit uw bruto salaris. Voor de werkgever zijn hier regels aan verbonden en geldt er een beperking voor de hoogte van het bedrag. Maar, hiernaast kan uw werkgever gebruik maken van het nieuwe fietsplan, waarbij deze u een belastingvrije reiskostenvergoeding of renteloze lening verstrekt. Over beide hieronder meer informatie.


 Een fiets kopen via de werkkostenregeling                                             Fietsbon nationale fiets projecten - Innobikes Assen                                                        Bedrijfsfietsen Innobikes Innobikes Assen


Een fiets kopen via het nieuwe fietsplan

Werkgevers hebben naast de WKR-regeling nog steeds een andere mogelijkheid om werknemers te helpen bij de aanschaf van een nieuwe fiets:

Deze vergoeding en lening mag worden gegeven buiten de WKR (Werkkostenregeling). Deze heet het nieuwe fietsplan. De methode waarop u een fiets aanschaft via de het nieuwe fietsplan is als volgt:

Stap 1: Informeer naar de mogelijkheden bij uw werkgever

Vraag uw werkgever óf en voor welk bedrag u een fiets mag aanschaffen op terugbetaling vanuit uw reiskostenvergoeding van 19 cent/km én een renteloze lening.

Stap 2: Zoek uw nieuwe fiets uit

Kom bij ons langs en laat u adviseren door een van onze vakkundige collega’s. Wanneer u een fiets heeft gevonden die binnen het afgesproken bedrag met uw werkgever valt kunt u hem aanschaffen.

Stap 3: De betaalwijze

De betaling hangt af van uw afspraken met uw werkgever. Spreek dus met uw werkgever af hoe de betaling te verrichten:Fietsbonnen fietsplan

U betaalt zelf en declareert de nota bij uw werkgever
Uw werkgever betaalt de nota rechtstreeks aan Innobikes Assen
Zijn er extra eisen aan verbonden?
De Belastingdienst stelt geen nadere eisen meer waaraan medewerkers moeten voldoen om een ‘fiets van de zaak’ aan te schaffen. U overlegt samen met uw werkgever hoe vaak, tegen welke prijs, welk merk en type, welk deel wordt vergoedt en de aard van het gebruik (alleen voor woon/werk- en zakelijke ritten of ook privégebruik).


Nationale fiets projecten Innobikes Assen    FiscFree Innobikes Assen                                                                                                                                

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten