0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

Fietsenmaker Assen | Innobikes: #1 in Fietsonderhoud

Innobikes voor al uw fietsreparaties en onderhoud in Assen

Zoekt u een fietsenmaker in Assen waar u terecht kunt voor uw fietsreparatie of fietsonderhoud? Dan bent u bij Innobikes aan het juiste adres. Onze gekwalificeerde monteurs hebben ruime ervaring in het onderhouden en repareren alle soorten en merken fietsen. Zo kunt u na een onderhoud of reparatie weer snel en veilig de weg op.

Zo onderhouden wij uw fiets

INNOBIKES fietsenmaker Assen verzorgt het onderhoud van alle merken en soorten fietsen. Net als bij auto's is regelmatig laten onderhouden van uw fiets ook aan te raden. Door periodiek fietsonderhoud uit te voeren, signaleert u tijdig toekomstige problemen en voorkomt u hierdoor veel voorkomende defecten. Onze onderhoudsbeurten voeren wij uit volgende de Bovag onderhoudsrichtlijnen om zo u fiets in goede conditie te houden en de levensduur van uw fiets te verlengen.

U kunt bij ons terecht voor:

Wij verzorgen totale en complete onderhoudsbeurten waarbij de Bovag onderhoudsrichtlijnen worden gebruikt. INNOBIKES beschikt over een zeer moderne en ruime werkplaats waar gekwalificeerde monteurs uw tweewieler op de juiste manier behandelen. Ook voeren wij werkzaamheden uit voor grotere partijen. Hierbij kunnen wij uw bedrijf geheel ontzorgen als het gaat om het tweewielerpark.
 

 

INNOBIKES is lid van BOVAG

BOVAG is al jaren lang ons keurmerk. Wij zijn al jaren lid van BOVAG. Dit geeft garantie voor de deugdelijkheid van al onze producten, service en reparaties. Onze hele organisatie en werkwijze representeren de kwaliteit die BOVAG oplegt alvorens het lidmaatschap wordt toegekend. Maar een BOVAG lidmaatschap betekent veel meer. Het betekent dat u als klant algemeen geaccepteerde prijzen betaalt voor onze producten en dienstverlening. BOVAG ziet er ook op toe dat haar tweewieler leden in de pas lopen met alle ontwikkelingen die zich in snel tempo manifesteren. Dit is goed voor ons als lid, maar vooral goed voor u als klant. Een BOVAG keurmerk is garantie voor kwaliteit.  

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten