0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

SCOOTER KOPEN OP AFBETALING | INNOBIKES ASSEN

Op zoek naar een scooter maar wil je niet het hele bedrag in één keer betalen? Koop je scooter op afbetaling bij Innobikes in Assen! Om het bedrag van de aankoop van een scooter of bromfiets gespreid te betalen heeft Innobikes Assen voor u een passende mogelijkheid: ScooterFlex. Met dit betaalgemak kunt u snel en eenvoudig uw gespreide betaling regelen.

Scooter kopen, gespreid betalen

Bereken hieronder het maandbedrag voor uw scooter.
 

 

Scooter kopen op afbetaling bij Innobikes

Koop je jouw scooter op basis van financial lease, dat sluit je een soort lening af. Je betaalt jouw scooter in termijnen. Bij deze financieringsoptie ben je direct (economisch) eigenaar van je scooter. Financial lease is de enige manier waarop je in Nederland een scooter kunt leasen.

Jouw scooter koop je op afbetaling bij Innobikes Assen. Een scooter kopen op het moment dat het jou het beste uitkomt en betalen op het moment dat het jou schikt. ScooterFlex maakt het mogelijk om vertrouwd een gloednieuwe scooter te kopen op afbetaling bij Innobikes Assen.

Meteen een nieuwe scooter met ScooterFlex!

Is een mooie retro of sportieve scooter jouw droom, maar kun je op dit moment het geld ervoor niet missen? Dan is ScooterFlex voor jou dé oplossing! Wist je dat je al een scooter kunt kopen vanaf € 0,80 per dag?

Wil je een scooter kopen en deze in termijnen betalen? Dat kan in (maximaal) 72 maanden. Wil je jouw scooter sneller afbetalen? Ook dat is mogelijk. Je kunt namelijk te allen tijde boetevrij aflossen. Je bepaalt dus zelf de looptijd. In alle gevallen word je direct (economisch) eigenaar van de scooter, zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt maandelijks een klein bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter.

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Innobikes Assen