0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

Fietsverzekering afsluiten

Een fietsverzekering sluit u af om uw fiets tegen diefstal uit je woning, schuur of garage te verzekeren. Er zijn verschillende fietsverzekeringen. U kunt zelf bepalen welke verzekering u wilt afsluiten, dit hangt ook af van de waarde van de fiets. Alle fietsverzekeringen worden ondergebracht bij de ANWB. Bent u al lid van de ANWB? Dan ontvangt u ook nog eens 5% ledenkorting. Regel nu uw fietsverzekering snel en eenvoudig via het onderstaande scherm.  

Wat doet Innobikes voor u? 

Welke rol spelen wij nou in dit verhaal? INNOBIKES is initermediair van ANWB-verzekeringen. Dit betekent dat wij in geval van schadegevallen of volledige diefstal de schadeafhandeling volledig zelf kunnen regelen. Het voordeel hiervan is dat u de snelste afhandeling en dus vervanging of reparatie, kunt verwachten. U hoeft dus niet middels twee partijen uw verzekering te regelen, maar dit doen wij rechtstreeks. Wij zullen voor u klaar staan tijdens diefstal van uw fiets.  

Wat moet u doen bij een gestolen fiets? 

Als uw fiets gestolen is, moet u allereerst aangifte doen bij de lokale politie. Het kan ook nog zijn dat de fiets is meegenomen door de gemeentelijke controlediensten. Check dit ook altijd via de website. Daarna brengt u ons op de hoogte en wij regelen de rest! 

De verschillende verzekeringen 

Bij de ANWB kun je kiezen uit twee verzekeringen: de Aflopende Fietsverzekering of de Blijven Fietsen Fietsverzekering met track&trace-zender. Wij verzekeren alle soorten fietsen: van elektrische fiets tot stadsfiets, nieuw en tweedehands. Voor het verzekeren van je tweedehands (elektrische) fiets kun je de waarde bij een fietsenwinkel laten bepalen. Vraag om een rapport van deze taxatie inclusief bedrag. Deze heb je nodig bij het afsluiten van je fietsverzekering. Bekijk welke verzekering bij u past!  

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten