0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

icon

Innobikes: De specialist voor fietsen, scooters en e-bikes in Assen

 

AGM scooter

Met de slogan ''enjoy life, ride AGM' is het Nederlandse scootermerk in 2004 ontstaan. AGM is zo snel gegroeid dat ze nu zelfs het grootste scootermerk zijn van de lage landen. De scooters zijn in allerlei maten en vormen te bestellen. Van een benzine model tot een elektrische scooter alles is mogelijk! De scooters zijn voorzien van moderne techniek en looks. De verschillende modellen zijn allemaal zuinig en sluiten aan op de uiteenlopende wensen van scooterliefhebbers. Ook de prestaties van de het merk blijven niet achter. 

De benzine AGM scooters 

De benzine modellen van AGM zijn heel uiteenlopend, van een stoer model tot een klassiek model met een robuuste uitstraling. Ook de snelheid kan variëren en gaat van 25 km/u tot 90 km/u. Het assortiment van de benzine modellen is over de jaren heen verbeterd en uitgebreid om zo alle wensen te kunnen realiseren. Er zijn veel opties die de uitstraling en prestaties van de scooter beïnvloeden zoals de accessoires en wielen. De kwaliteit behoort bij elke keuze tot de top van de scooterwereld.  

De elektrische AGM scooters  

De elektrische scooters van AGM zijn helemaal te personaliseren naar uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen voor een dubbele accu die een actieradius bevat van 200km. Vergeleken met concurrerende scootermerken is dit een zeer hoge actieradius. Naast technische highlights zijn er ook veel kleuren waar uit je kan kiezen bij de AGM scooters. Bijna alle modellen kunnen in het rood, zwart, grijs, wit, blauw, groen en oranje worden besteld. Zo kan je een duurzaam ritje in stijl maken op de scooter.  

Koop uw AGM scooter bij Innobikes 

Bij Innobikes kunt u zelf het model kiezen die aansluit bij uw eigen wensen. Naast AGM scooters kunt u bij Innobikes terecht voor een groot assortiment van scootermerken, e-bikes en fietsen. Innobikes biedt advies en ondersteunt u met het maken van uw keuze. We bieden expertise op het gebied van tweewielers en verkopen naast de tweewielers ook accessoires die daarbij horen. Is er een tweewieler toe aan een onderhoudsbeurt? Geen zorgen! Bij Innobikes kunt u terecht voor reparaties, onderhoudsbeurten of het schadeherstel van de tweewielers.  

Naast kennis en expertise hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de betaalmogelijkheden van de AGM scooter. Innobikes biedt veel mogelijkheden om de betaling te voltooien. Bij ons zijn de volgende opties mogelijk:  

Als u vragen heeft over het assortiment of de betaalmogelijkheden neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons tweewielerscentrum in Assen! 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten