0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

icon

Sparta fiets kopen in Assen?

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Een goede fiets in ontzettend belangrijk en dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende merken, soorten en maten in ons assortiment, waaronder Sparta. We hebben voor iedereen de perfecte fiets, dus bij ons zit u goed.  

Sparta e-bikes in ons assortiment  

Wie kent ze niet? De fietsen van Sparta. Sparta is een van de welbekende fiets merken. Misschien wist u het niet, maar Sparta is de grondlegger van de E-bikes. Zij waren dus de eerste die deze uitbrachten en blijven zeker niet stilstaan. Zo worden ieder jaar weer diverse Sparta elektrische fietsen als beste getest. Sparta is altijd uit op vernieuwing en dat is waar ze zich in onderscheiden.  

Waarom zou je een E-bike nemen?  

Moeite met fietsen of wil je gewoon wat makkelijker vooruitkomen? Met een E-bike van Sparta krijgt u een extra steuntje in de rug en wordt u als het ware door de wind vooruitgeduwd. Het is dus ontzettend makkelijk fietsen. Zo bent u helemaal ready voor een grote fietsroute. De fietsen van Sparta hebben kwaliteit en garantie, daarnaast krijgt u bij ons passend advies en service.  

 
Uitgebreide collectie Sparta fietsen  

Iedereen is anders. Zo heeft dus ook iedereen een ander soort fiets nodig. Sparta heeft een uitgebreide collectie E-bikes. Zo is er dus voor iedereen de perfecte fiets. Dus of u nou op zoek bent naar een stadsfiets, een sportieve fiets of een voor u hobby ze zijn er allemaal. Iedere motor heeft zijn eigen voor- en nadelen en u kunt zelf beslissen welke het beste bij u past.  

Wij hebben Sparta fietsen in verschillende soorten en maten. Zo hebben we kleurrijke kinderfietsen, maar ook sportfietsen en neutrale stadsfietsen. We hebben voor iedereen een passende fiets. Kom dus zeker langs of kijk op onze website. De fietsen van Sparta zijn onder te verdelen in reguliere fietsen, de traditionele en degelijke stadsfiets. 

Nog meer soorten fietsen  

Naast Sparta hebben wij ook nog Batavus, Gazelle en andere merken. Kunt u dus hier niet helemaal de perfecte fiets vinden? Niet getreurd! We hebben nog veel meer soorten en maten dus neem daar ook zeker een kijkje.  

 

 

Leasen, kopen of huren?

Innobikes Assen

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets, E-bike of scooter? Bij Innobikes in Assen bent u al sinds 1947 op de juiste plek. Wij helpen u graag aan een nieuwe tweewieler, zowel nieuw als een betrouwbare occasions. Maar ook ons ruimste assortiment aan E-bikes, scooters en E-scooters zullen u niet teleurstellen.

E-bikes | Fietsen | Scooters

 

 

Occasions

Innobikes Assen

Naast de verkoop, verhuur en lease van fietsen, scooters en e-bikes hebben wij ook een groot aanbod aan occasions. Bekijk ons aanbod tweedehands fietsen, e-bikes en scooters.

E-bikes | Fietsen | Scooters

 

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten