0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

icon

BATAVUS FIETS KOPEN IN ASSEN?

Bent u op zoek naar een nieuwe Batavus fiets in de omgeving van Assen? Innobikes Assen heeft een groot assortiment aan Batavus fietsen voor dames, heren en kinderen. Batavus fietsen zijn een van de populairste fietsmerken in Nederland, en dat is niet gek. Deze fietsen zijn niet alleen veilig, sterk en modern, ze worden ook nog eens in Nederland gemaakt. Kom langs in de winkel van Innobikes en ontdek al onze tweedehands en nieuwe Batavus fietsen, bovendien hebben wij ook elektrische fietsen.

Nieuwe Batavus fiets kopen

Bij Innobikes in Assen vindt u nieuwe Batavus fietsen in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende modellen van kinderfietsen tot transportfietsen. Met de mooie designs zijn er voor zowel heren als dames veel opties. Ook hebben wij verschillende soorten Batavus elektrische fietsen. Naar wat voor fiets bent u op zoek, de kans is groot dat er een geschikt Batavus fiets voor u is. Kom langs in de winkel voor ons gehele aanbod nieuwe Batavus fietsen. 

Batavus fietsen tweedehands kopen

Bent u op zoek naar een tweedehands Batavus fiets in Assen, dan bent u bij Innobikes op het juiste adres. Vanwege de goede kwaliteit zijn Batavus fietsen ook zeer geschikt als tweedehands fietsen. De occasions fietsen worden helemaal opgeknapt, en zorgen we ervoor dat alles helemaal in orde is. Daarom voelt een tweedehands Batavus fiets als nieuw aan wanneer u het aanschaft! Bij ons vind u van alles, van tweedehands elektrische fietsen tot stadsfietsen van het merk Batavus.

Elektrische fietsen van Batavus

Iedereen zoekt iets anders in een fiets, daarom heeft Batavus een enorm assortiment aan verschillende soorten fietsen. Ook op het gebied van elektrische fietsen is Batavus erg succesvol. De fietsen van dit merk worden namelijk ook nog steeds in Nederland gemaakt, wat ze perfect maakt voor dagelijks gebruik, door weer en wind. Batavus elektrische fietsen staan bekend om de kwaliteit, en een Batavus accu gaat dan ook lang mee. Ook wordt er veel geïnnoveerd bij Batavus zijn er veel opties met meerdere types elektrische fietsen, zoals middenmotor fietsen en hybride fietsen.

Bekijk de Batavus modellen in de winkel in Assen

Wilt u de Batavus fiets uitproberen of wilt u de fiets van dichtbij bekijken? Dat kan in onze winkel in Assen. Bij Innobikes helpen we u graag met het kiezen van een nieuwe fiets, en onze medewerkers staan klaar om u persoonlijk te adviseren. Bovendien kunnen wij u ook helpen met het regelen van een fietsverzekering en onderhoud.

 

 

 

Leasen, kopen of huren?

Innobikes Assen

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets, E-bike of scooter? Bij Innobikes in Assen bent u al sinds 1947 op de juiste plek. Wij helpen u graag aan een nieuwe tweewieler, zowel nieuw als een betrouwbare occasions. Maar ook ons ruimste assortiment aan E-bikes, scooters en E-scooters zullen u niet teleurstellen.

E-bikes | Fietsen | Scooters

 

 

Occasions

Innobikes Assen

Naast de verkoop, verhuur en lease van fietsen, scooters en e-bikes hebben wij ook een groot aanbod aan occasions. Bekijk ons aanbod tweedehands fietsen, e-bikes en scooters.

E-bikes | Fietsen | Scooters

 

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten