0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

Yamaha

Misschien wel één van de bekendste merken in de sportwereld is Yamaha. Dit Japans merk bestaat sinds 1950 en is vooral bekend vanwege zijn deelname aan de MotoGP. Niet voor niets richt Yamaha zich voornamelijk op de ontwikkeling van motors. Toch produceert dit merk ook quads, scooters en motoren voor e-bikes. Dit toonaangevend merk streeft altijd naar de beste kwaliteit. Alleen op deze manier is het mogelijk om het beste paard van stal te halen. Wanneer u kiest voor Yamaha dan ervaart u alleen het beste van de viertaktmotor technologie.  

Yamaha scooters 

Vandaag de dag zijn scooters niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Dit komt door de populariteit onder jongeren. Zij vinden een stadsbrommer namelijk ontzettend handig om mee naar school te gaan. Toch is een scooter ook ideaal voor grotere afstanden. Hierbij kunt u denken aan het rijden naar werk of naar een andere stad. Dankzij de handige scooters bent u sneller op plaats van bestemming dan met een bus. Momenteel zijn de Yamaha scooters ontzettend gewild in Nederland. Dit komt doordat u bij dit merk altijd verzekerd bent van een betrouwbare en goede scooter. De twee bekendste Yamaha scooter modellen zijn de Yamaha Neo's 4T en de Yamaha Aerox 4T.  

Yamaha scooter kopen 

Wilt u binnenkort ook rondrijden op een schitterende Yamaha scooter? Kom naar Innobikes en laat je inspireren door ons groot assortiment. Wij geloven er namelijk in dat er voor iedereen een perfecte scooter bestaat. Om dit mogelijk te maken hebben wij zowel nieuwe als tweedehandse Yamaha scooters. Zo is er voor iedere portemonnee een perfect exemplaar beschikbaar! Daarnaast adviseren wij u graag over alle mogelijkheden tot financiering van de aankoop. Hierbij kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de scooter te kopen op afbetaling. Natuurlijk kan het in de toekomst voorkomen dat uw scooter beschadigd raakt. Om dit in te dekken kunt u bij ons ook een passende verzekering afsluiten. Zo gaat u na aankoop van uw scooter goed voorbereid de weg op. 

 

ELEKTRISCHE SCOOTER OF BROMFIETS

Tegenwoordig wordt de elektrische scooter steeds meer verkocht. De voordelen? Nooit meer tanken, Co2 neutraal, geruisloos en een hoge ‘fun’ factor. Bij Innobikes kunt u uw eigen E-scooter samenstellen, geheel naar eigen wensen en met een uitstekende kwaliteit.

Elektrische scooters

Gaat u liever voor een ‘normale’ scooter of bromfiets? Dan bent u zeker niet ouderwets. Ook deze worden bij ons nog veelvuldig verkocht en met veel plezier gekocht.

 

Neem contact op met het E-bike servicecentrum

Onze E-bike specialisten zijn allemaal gediplomeerd, hanteren enkel professioneel gereedschap en werken volgens de BOVAG-richtlijnen. Met deze specificaties zijn wij hét E-bike servicecentrum van Assen en omgeving.

Naast service op het gebied van aanschaf en reparatie, kunnen wij u ook helpen op met de financiële zaken. Bijvoorbeeld bij de juiste financiering van uw nieuwe E-bike, of bij de verzekering na aanschaf.

Heeft u direct al vragen voor onze medewerkers? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of kom een langs bij Innobikes aan de Oude Molenstraat in Assen. De koffie staat voor u klaar.

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten