0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

SYM Scooters 

SYM-scooters maakt deel uit van Sanyang Motors Group.  Zij begonnen met het produceren van motorfietsen in samenwerking met Honda. Door de lange historie heeft deze group al meerdere bekende modellen geproduceerd. SYM bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar. Ze produceren per jaar grote aantallen van tweewielers, ze behoren tot de grootste fabrikanten uit de tweewielers industrie. Ze leveren consistent voertuigen van hoogwaardige kwaliteit.  

Elektrische SYM-scooter 

SYM heeft nu ook elektrische varianten van de hooggewaardeerde scooters. Er zijn meerdere modellen elektrisch beschikbaar. Zo is er een E2-Xpro en E1-Xpro van SYM. Bij deze modellen krijgt u twee laders en twee accu's die samen goed zijn voor een actieradius van 65 kilometer. De scooters zijn van veel gemakken voorzien. De elektrische SYM scooters hebben een digitaal dashboard en een voor- en achterdrager. Door de drager zijn de modellen ook een ideale bezorgscooter.  

Motor SYM scooter  

SYM heeft veel verschillende modellen motorscooters. Ze zijn door de jarenlange ervaring steeds moderner geworden. De scooters hebben een comfortabele zitting en zijn erg praktisch. Door nieuwe technieken zijn de scooters voorzien van alle moderne snufjes. De remschijven met ABS zijn erg indrukwekkend. ABS staat voor een antiblokkeersysteem, hiermee worden de remmen elektronisch geregeld. De sensoren zorgen voor de beste remprestaties onder alle omstandigheden. De dashboards van de SYM scooters zijn overzichtelijk waardoor alle belangrijke informatie in een oogopslag te zien is. De modellen hebben namen zoals Cruisym Alpha 300, Joymax Z en de Maxsym 400.   

SYM scooter bestellen bij Innobikes 

Bij Innobikes kunt u de SYM scooter naar uw keuze uitkiezen. U kunt in gesprek gaan met onze adviseurs om te kijken welk model aansluit bij uw wensen. Verder kunt u bij Innobikes terecht voor een ruim assortiment van scootermerken, e-bikes en fietsen. Naast deze tweewielers kunt u ook asseciores bestellen bij Innobikes. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een spatschermen. Innobikes biedt expertise op het gebied van tweewielers. Bij Innobikes kunt u ook contact opnemen voor reparaties, onderhoudsbeurten of het schadeherstel van de tweewielers.  Heeft u gekozen voor het merk en model naar keuze dan kunt u de betaling afronden. Naast kennis en expertise hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de betaalmogelijkheden van de AGM scooter. Innobikes biedt veel mogelijkheden om de betaling te voltooien. Bij ons zijn de volgende opties mogelijk:   

Als u vragen heeft over het assortiment of de betaalmogelijkheden neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons tweewielerscentrum in Assen! 

 

Innobikes: dealer in tweedehands E-bikes

Gaat u liever voor een (goedkopere) tweedehands E-bike? Ook daar helpen wij u graag mee. Wij hebben mooie, voordelige E-bike occasions staan, die klaar zijn voor een tweede ronde.

E-bikes occasions

 

 

Neem contact op met het E-bike servicecentrum

Onze E-bike specialisten zijn allemaal gediplomeerd, hanteren enkel professioneel gereedschap en werken volgens de BOVAG-richtlijnen. Met deze specificaties zijn wij hét E-bike servicecentrum van Assen en omgeving.

Naast service op het gebied van aanschaf en reparatie, kunnen wij u ook helpen op met de financiële zaken. Bijvoorbeeld bij de juiste financiering van uw nieuwe E-bike, of bij de verzekering na aanschaf.

Heeft u direct al vragen voor onze medewerkers? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of kom een langs bij Innobikes aan de Oude Molenstraat in Assen. De koffie staat voor u klaar.

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten