0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

Reviews van klanten

INNOBIKES meent met een Gastenboek tweewielerliefhebbers, maar ook anderen, de mogelijkheid te bieden hun ervaringen met INNOBIKES en haar producten kenbaar te maken. Iedereen die zich geroepen voelt om daar iets over te zeggen wordt uitgenodigd deze ervaringen te delen met anderen. Dat is goed voor INNOBIKES’ inzicht, maar vooral ook voor gebruikers van tweewielers.

Vul uw gegevens in en laat weten wat u wilt delen met anderen. Uw tekst zal binnen 24 uur in het Gastenboek staan. Alleen uw naam wordt daarbij vermeld. Hartelijk dank voor uw bijdrage!


Feb 11, 2016 schreef Vrieling:

E-APK via de aanbieding in de krant uit laten voeren. Elektrische fiets rijdt weer perfect en ziet er weer uit als nieuw! Bedankt!!


Feb 6, 2016 schreef H. Keizer:

Erg goede service, eerlijk advies, veel kennis en superklantvriendelijk!!10+


Nov 19, 2014 schreef Fam. De Graaf:

Persoonlijk Bedrijf!
Wij zijn sinds kort in Assen komen wonen. Vanuit de buurt het advies gekregen eens bij Innobikes (Michel) langs te gaan voor een nieuwe elektrische fiets.
Zeer goede service en heel veel kennis!! De mensen nemen alle tijd voor je en dit hebben wij al zeer prettig ervaren.
Dikke pluim!


Oct 20, 2014 schreef Rutger:

Goede Service
Altijd goed geholpen hier, blij mee!


Aug 17, 2014 by Timmer on Innobikes
Goede Ervaring
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf! Mijn tomos sport air is geweldig gerepareerd zonder verrassingen op de rekening. Niets meer dan lof! Ze hebben hem als kers op de taart ook nog gewassen !!! Dikke warme douche.


Dec 20, 2013 by Ingrid Van Rhee on Innobikes
Hey Michel, het gaat ons niet lukken om naar de heropening te komen, maar we wensen jullie wel heel veel succes met dit prachtbedrijf! Dat wat wij ondertussen hebben gezien van Innobikes is een flink compliment waard! Ga vooral zo door! Groetjes, Johan, Ingrid, Bram en Thom


Oct 21, 2013 by Jan Alleman on Innobikes
Sym Scooter
Mijn Sym scooter liet het midden in stad afweten. Na een belletje was iemand van Innobikes binnen no time bij mij. In een handomdraai kon ik weer verder rijden.


Oct 2, 2013 by Robin Galesloot on Innobikes
Super
ik vind het echt een super winkel met super personeel, ze staan altijd voor je klaar en helpen je meteen. :)


Sep 20, 2013 by Oscar Benz on Innobikes
Top!
Dankzij Inno Bikes is mij vooroordeel over fietsenmakers veranderd. Hele goede service voor een eerlijke prijs! Ze waren zelfs bereid om na sluitingstijd even op mij te wachten zodat ik mijn scooter dezelfde dag nog kon halen. Hartstikke bedankt mannen!


Aug 8, 2013 by Willy Oosting on Innobikes
Succes
Ik kom al jaren met mijn brommer voor onderdelen en onderhoud bij jullie. Verschrikkelijk die brand - ik hoop dat jullie gauw weer kunnen starten. Dan kom ik bij jullie mijn eerste elektrische fiets kopen. Sterkte en succes gewenst!


May 25, 2013 by P. Van Alst on Innobikes
Scooterprobleem
De scooter van mijn dochter (SYM) wilde moeilijk tot niet starten als het koud of vochtig weer was. We zijn eerder bij een andere scooterzaak in Assen geweest voor dit probleem. We moesten een forse rekening betalen maar uiteindelijk zonder het gewenste resultaat. De monteurs van Innobikes hebben er naar gekeken en tegen een zeer aantrekkelijke prijs is hij als nooit te voren!


Apr 20, 2013 by Piet Radix on Innobikes
Elektrische Fiets
Een tijdje geleden waren mijn vrouw en ik ons aan het orrienteren voor een electrische fiets. Bij Innobikes krijgen we van Michel Boer met veel enthousiasme en hoge mate van kennis alle informatie, dit heeft ons doen besluiten om 2 leuke en goede batavussen te kopen. De service is uistekend en met veel inzet en coulance worden problemen opgelost. Een bedrijf dat ik zeer aanbeveel. Het geeft me een veel fiets plezier.


Apr 8, 2013 by Huub De Kovel on Innobikes
Top Service!
Kom al jaren bij Jan en Michel, service is top en als ik in de werkplaats kom is alles in no time geregeld, een top zaak met klantvriendelijkheid, een dikke 10 van mij voor het hele team!


Mar 25, 2013 by E. Keuning on Innobikes
Dikke Prima!!
Hier in marsdijk hebben we verschillende brommer zaken,maar vanwege de goede kwaliteit, de service en ook de beduidend lagere prijzen, ben ik bij innobikes! Zelfs lakschade is tijdens de grote beurt van mijn yamaha neos t4takt scooter gerepareerd! Hij is ook nog eens volledig gepoetst terug gekomen! Hier weten ze wat kwaliteit en service is! Dikke prima!! Ik weet waar mijn scooter in het vervolg heengaat! Hier doen ze standaard een stapje meer....


Feb 11, 2013 by H. Van Dam on Innobikes
Nieuwe Fietsen
Mijn vrouw en ik zijn ons aan het oriënteren geweest naar een paar elektrische fietsen. De enorme kennis van elektrische fietsen en enthousiaste uitleg dat we hier hebben gekregen, heeft ons doen besluiten hier twee hele mooie Multicycle fietsen te kopen!


Dec 7, 2012 by Raoul Tak on Innobikes
Mijn Sym scooter liet het midden in stad afweten. Na een belletje was iemand van Innobikes binnen no time bij mij. In een handomdraai kon ik weer verder rijden.


Dec 1, 2012 by R. Schuts on Innobikes
Bedankt
We hebben een tijdje geleden twee elektrische fietsen gekocht bij een fietsenzaak in Assen. Deze was niet thuis bij een garantiegeval. We hebben gevraagd of Michel Boer hier iets mee wilde en kon doen. Hij heeft zich enorm ingezet en de problemen weten op te lossen. TOP BEDRIJF!


 

 

Testimonials

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Innobikes Assen