0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

Piaggio

Ontwikkeling Piaggio scooters 

Piaggio is een van de grotere scooter producenten en iedereen kent het merk. Zo zijn de Vespa en de Zip enorm populair en deze modellen rijden overal ter wereld rond. Deze twee modellen zijn te verkrijgen in zowel 2- als 4-takt.  

scooters brommers

Piaggio Zip 2000

In 1989 kwam Piaggio met de Puch Zip en dit model werd al gauw onwijs populair. In 2000 werd dit model vernieuwd en uitgebracht op de markt. Dit model is tot op heden verkrijgbaar en is erg populair. De Zip 2000 is een kleinere en lichtere variant van de Vespa en is dan ook vriendelijker in prijs. Er zijn enorm veel opties beschikbaar voor de Zip 2000 en zo kunt u hem uitrusten met uw accessoires naar wens. Ook is de Zip 2000 verkrijgbaar in een 2- en 4-takt uitvoering.  

Koop uw Piaggio bij Innobikes 

Bij Innobikes kunt u er zelf voor kiezen in welke vorm u een Piaggio aanschaft. Innobikes biedt verschillende opties aan qua betaling. Liever een occasion?  Bezoek de winkel en kijk wat de mogelijkheden zijn voor het kopen van een tweedehands scooter. Op zoek naar een scooter, maar wilt u het gehele bedrag niet in een keer betalen? Koop dan uw scooter op afbetaling. Met scooterflex kunt u snel en gemakkelijk u betaling spreiden. Bekijk de mogelijkheden: Scooterflex. Zo kunt u er zelf voor kiezen op welke wijze de betaling verloopt. Het is zelfs mogelijk een scooter te huren of te leasen via uw werkgever. Als u twijfelt over de wijze van betaling kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij staan elke dag open voor het geven van onze adviezen en expertises. Naast Piaggio scooters kunt u ook bij ons terecht voor: 

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen