0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

Peugeot Scooters 

Peugeot is een merk met een hoge reputatie door de bekendheid die ze over de laatste jaren hebben opgebouwd. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Peugeot scooters. Peugeot heeft verschillende scooters in het assortiment. U kunt gaan voor een retro model of juist een sportievere uitvoering. De techniek en het merk Peugeot is van de hoogste klasse voor langdurig rijplezier.  
 

De ontwikkeling van Peugeot scooters  

Peugeot produceert al 120 jaar scooters. De tweewielige voertuigen zijn deel van een lange geschiedenis van ontwikkelingen binnen de motor- en scooterindustrie. Het merk gaat telkens mee met de technische ontwikkelingen zodat de scooters voorzien zijn van de hoogste kwaliteit. De modellen zijn in deze jaren ook meegegaan met de ontwikkelingen waardoor ze trendy blijven. Bij Peugeot staat de bruikbaarheid, veiligheid en prestaties bovenaan. Daarnaast is het design van de scooters in de laatste 120 jaar ook erg veranderd. Bij Peugeot focussen ze zich op de verfijndere details om het complete plaatje te creëren voor de klanten. Zo gaat het merk mee met de wensen van de klant en de eisen van de huidige markt. 

Voordelen van een Peugeot scooter  

Bij de Peugeot scooters zijn er verschillende voordelen die zorgen voor de optimale rijervaring. De kwaliteit van de Peugeot scooters is hoogwaardig. De tweewielers zijn geschikt voor echte scooterliefhebbers. De nieuwste modellen zijn ook nog eens goed voor de portemonnee. Het lage brandstofverbruik maakt de scooters milieuvriendelijker en verlaagt de kosten van het tanken. Ook hoeft u zich bij de Peugeot scooters geen zorgen te maken over uw spullen. De buddy's hebben namelijk veel opbergruimte waardoor u eenvoudig spullen kunt vervoeren.  

Peugeot scooter bestellen bij Innobikes 

Bij Innobikes kunt u zelf het model kiezen die aansluit bij uw eigen wensen. Naast Peugeot scooters kunt u bij Innobikes terecht voor een groot assortiment van scootermerken, e-bikes en fietsen. Innobikes biedt advies en ondersteunt u bij het maken van uw keuze. Is er een tweewieler toe aan een onderhoudsbeurt? Geen zorgen! Bij Innobikes kunt u terecht voor reparaties, onderhoudsbeurten of het schadeherstel.   

Naast kennis en expertise hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de betaalmogelijkheden van de Peugeot scooter. Innobikes biedt veel mogelijkheden om de betaling te voltooien. Bij ons zijn de volgende opties mogelijk:   

Als u vragen heeft over het assortiment of de betaalmogelijkheden neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons tweewielerscentrum in Assen! 

 

 

Innobikes: dealer in tweedehands E-bikes

Gaat u liever voor een (goedkopere) tweedehands E-bike? Ook daar helpen wij u graag mee. Wij hebben mooie, voordelige E-bike occasions staan, die klaar zijn voor een tweede ronde.

E-bikes occasions

 

 

Neem contact op met het E-bike servicecentrum

Onze E-bike specialisten zijn allemaal gediplomeerd, hanteren enkel professioneel gereedschap en werken volgens de BOVAG-richtlijnen. Met deze specificaties zijn wij hét E-bike servicecentrum van Assen en omgeving.

Naast service op het gebied van aanschaf en reparatie, kunnen wij u ook helpen op met de financiële zaken. Bijvoorbeeld bij de juiste financiering van uw nieuwe E-bike, of bij de verzekering na aanschaf.

Heeft u direct al vragen voor onze medewerkers? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of kom een langs bij Innobikes aan de Oude Molenstraat in Assen. De koffie staat voor u klaar.

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten