0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

Multicycle fiets kopen in Assen 

Bent u op zoek naar een nieuwe Multicycle fiets in Assen en omgeving? Met een Multicycle fiets bent u verzekerd van een kwalitatief goede fiets waar u jaren zorgeloos van kunt genieten? Met een ruim assortiment aan Multicycle fietsen voor heren, dames en kinderen, is er voor iedereen een passende fiets bij Innobikes Assen.

Elektrische fietsen van Multicycle 

Multicycle is een Nederlands fietsenmerk met 45 jaar ervaring. Door in te spelen op de vraag naar recreatieve, gebruiksvriendelijke fietsen wisten zij snel naamsbekendheid op te bouwen. Met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden waren ze destijds uniek. Inmiddels is Multicycle uitgegroeid tot een modern bedrijf waar vakmensen, gedreven door hoogwaardige Nederlands vakmanschap, exclusieve en hoogwaardige toerfietsen ontwerpen en produceren. Vandaag de dag ligt de focus vol op kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen. 

Nieuwe Multicycle fiets kopen bij Innobikes 

Iedere fietser is anders en heeft ook andere wensen als het op een elektrische fiets aankomt. Bij Innobikes hebben wij altijd het nieuwste aanbod van Multicycle fietsen. Mooie, unieke designs voor zowel heren, dames en kinderen. Kom voor het juiste advies langs bij ons in de winkel. Door ons ruime aanbod van elektrische fietsen staan wij niet voor niets bekend als de E-bike specialist van het Noorden. 

Tweedehands Multicycle fiets kopen 

Ook voor tweedehandse elektrische fietsen van Multicycle en andere merken kunt u bij ons terecht. Met een maandelijks wisselend aanbod hebben we ook voor mensen met een iets kleiner budget meerdere elektrische fietsen beschikbaar.

E-bikes van bekende merken bij Innobikes Assen

E-bike en scootercentrum Innobikes kenmerkt zicht door het enorme aanbod in elektrische fietsen. We zijn dan ook niet voor niets de “E-bike specialist” van het Noorden! Breng onze fietsenwinkel in Assen een bezoek en bekijk het gehele E-bike-assortiment in levende lijve. Hier vindt u onder andere elektrische fietsen van de merken Batavus, Gazelle, Sparta en Multicycle. Advies nodig bij het kiezen een elektrische fiets? Geen probleem, onze specialisten helpen u graag.

 

Innobikes: dealer in tweedehands E-bikes

Gaat u liever voor een (goedkopere) tweedehands E-bike? Ook daar helpen wij u graag mee. Wij hebben mooie, voordelige E-bike occasions staan, die klaar zijn voor een tweede ronde.

E-bikes occasions

 

 

Neem contact op met het E-bike servicecentrum

Onze E-bike specialisten zijn allemaal gediplomeerd, hanteren enkel professioneel gereedschap en werken volgens de BOVAG-richtlijnen. Met deze specificaties zijn wij hét E-bike servicecentrum van Assen en omgeving.

Naast service op het gebied van aanschaf en reparatie, kunnen wij u ook helpen op met de financiële zaken. Bijvoorbeeld bij de juiste financiering van uw nieuwe E-bike, of bij de verzekering na aanschaf.

Heeft u direct al vragen voor onze medewerkers? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of kom een langs bij Innobikes aan de Oude Molenstraat in Assen. De koffie staat voor u klaar.

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten