0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

Merida e-bike kopen in Assen?

Bent u op zoek naar een goede e-bike? Dan biedt Innobikes in Assen een ruim assortiment aan Merida e-bikes van hoge kwaliteit. Merida produceert erg stijlvolle en sportieve fietsen en ze komen in allerlei soorten en maten, zoals racefietsen, maar ook mountainbikes. Wij van Innobikes in Assen verkopen hoge kwaliteit elektrische Merida e-bikes voor iedereen. Geïnteresseerd in deze e-bikes? Neem dan meteen contact op! 

Geschiedenis van Merida fietsen

Merida is oorspronkelijk een Taiwanees fietsmerk die in 1972 hun eerste fabriek opende om de productie te starten. Het motto van Merida is dan ook het produceren van hoogwaardige producten zodat iedereen op een prettige manier zijn of haar bestemming kan bereiken. Sinds 1972 focust Merida zich dan ook op het ontwikkelen van internationaal erkende fietsen, die altijd voorzien zijn van de laatste technische functionaliteiten. Zo bent u verzekerd van een e-bike van de hoogste kwaliteit.  

E-bikes van Merida

De Merida e-bikes hebben een sportieve uitstraling – ze zijn erg licht en daardoor ideaal om bijvoorbeeld te mountainbiken. De Merida e-bikes worden ontwikkeld in een Research & Development centrum in Duitsland. Dit R&D werkt vervolgens samen met de fabriek. Deze combinatie van de design expertise van Duitsland en de capaciteiten met betrekking tot productie in Azië zorgen voor een hoge kwaliteit e-bike als resultaat. 

Waarom een Merida e-bike? 

E-bikes zijn tegenwoordig erg populair geworden. Ze zijn namelijk ideaal om in een korte tijd enorme afstanden af te leggen. Hierdoor zijn ze dus erg praktisch om bijvoorbeeld snel bij uw werk aan te komen, maar men gebruikt e-bikes ook in toenemende mate om er een leuke fietsvakantie van te maken. De Merida e-bikes zijn er in tal verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een avontuurlijke e-mountainbike, of een praktische e-bike voor naar uw werk, gekenmerkt door een lage instap. Verder zijn alle Merida e-bikes uitgerust met een middenmoter met een erg laag zwaartepunt.  

Neem een kijkje bij de Merida e-bikes in Assen 

Bij Innobikes hebben we een ruim assortiment aan Merida fietsen voor dames en heren. Hierdoor hebben we meer dan genoeg opties voor iedereen die op zoek is naar een geschikte fiets. Hebt u interesse gekregen in Merida e-bike? Overweeg dan eens een kijkje te nemen bij onze winkel in Assen. Dan hebt u meteen de mogelijkheid om de perfecte e-bike uit te kiezen die u zoekt. Neem dus meteen contact met ons op – wij helpen u graag! 

 

Innobikes: dealer in tweedehands E-bikes

Gaat u liever voor een (goedkopere) tweedehands E-bike? Ook daar helpen wij u graag mee. Wij hebben mooie, voordelige E-bike occasions staan, die klaar zijn voor een tweede ronde.

E-bikes occasions

 

 

Neem contact op met het E-bike servicecentrum

Onze E-bike specialisten zijn allemaal gediplomeerd, hanteren enkel professioneel gereedschap en werken volgens de BOVAG-richtlijnen. Met deze specificaties zijn wij hét E-bike servicecentrum van Assen en omgeving.

Naast service op het gebied van aanschaf en reparatie, kunnen wij u ook helpen op met de financiële zaken. Bijvoorbeeld bij de juiste financiering van uw nieuwe E-bike, of bij de verzekering na aanschaf.

Heeft u direct al vragen voor onze medewerkers? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of kom een langs bij Innobikes aan de Oude Molenstraat in Assen. De koffie staat voor u klaar.

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten