0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

icon

Innobikes: De specialist voor fietsen, scooters en e-bikes in Assen

Gazelle fietsen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare fiets dan is een Gazelle fiets een van de beste merken die u kunt aanschaffen in de fietsenmarkt. Het merk is dan ook door heel Nederland omarmt en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Momenteel worden er ieder jaar ruim 275 duizend Gazelle fietsen geproduceerd en daarmee is Gazelle is in Nederland marktleider. 

Historie Gazelle

Gazelle was een van de eerste fietsen merken die in Nederland beschikbaar was voor het brede publiek. Het merk is opgericht in 1892 en produceerde vroeger naast fietsen ook auto ‘s, brommers en motorfietsen!  De projecten zijn echter nooit zo’n succes geworden als de fietsen van Gazelle. Inmiddels is Gazelle dan ook gestopt met het produceren van de overige vervoersmiddelen en ligt de focus volledig op het produceren van fietsen. Omdat de Gazelle zo’n betrouwbare en goede fiets is, biedt Innobikes u dan ook met plezier diverse fietsen van Gazelle aan!

elektrische gazelle fietsen kopen assen

Gazelle fietsen bij Innobikes

U kunt er zelf voor kiezen op wat voor manier u de Gazelle fiets aanschaft bij Innobikes. Waar men vroeger enkel een fiets kon kopen zijn er tegenwoordig tal van manieren om een fiets te betalen. Bij Innobikes kunt u een Gazelle fiets kopen, op afbetaling kopen, huren of zelfs leasen. Zo kunt u een fiets in gebruik hebben en zelf kiezen hoe u deze wenst af te betalen. Als u de fiets direct tot eigendom wilt hebben kunt u het beste kiezen voor de optie koopt. Als u het eenmalige bedrag te hoog vindt maar wel op een Gazelle wilt rondfietsen dan is het huren van een Gazelle fiets een goede optie. Daarnaast kunt u een fiets zelf leasen, of via uw werkgever. Als u de fiets kunt leasen via een contract met de eigenaar van het bedrijf waar u werkzaam bent, dan kunt u de fiets erg goedkoop in gebruik hebben.  Als u twijfelt over het aanschaffen van een Gazelle en over de manier van betaling kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag!

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Innobikes Assen