0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

icon

Innobikes: De specialist voor fietsen, scooters en e-bikes in Assen

 

Batavus E-bike koop je bij Innobikes

E-bikes van merken zoals Batavus, worden steeds populairder. Sterker nog, elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Om die reden bieden wij diverse soorten en merken e-bikes. Of u nu op zoek bent naar een fiets voor lange fietstochten of een ritje naar de supermarkt, u vindt een geschikte Batavus e-bike bij Innobikes Assen. 

Het e-bike merk Batavus

Gaat u voor een Batavus fiets, dan bent u verzekerd van een fiets waar u jarenlang plezier van zult hebben. Of de fiets nou elektrisch is of niet. De fietsen van Batavus zijn stevig en betrouwbaar en vallen regelmatig in de prijzen. Bent u op zoek naar een betrouwbare stalen ros met elektrische ondersteuning, dan is Batavus uw merk. 

Tweedehands Batavus e-bike

Op zoek naar een tweedehands e-bike van Batavus? Dat kan bij bij Innobikes Assen! Wij hebben mooie, voodelige e-bike occasions staan, die klaar zijn voor een tweede ronde. Ons e-bike occasion assortiment wisselt het gehele jaar door. Bekijk het huidige Batavus aanbod op onze occasions pagina of breng ons een bezoek. 

Op een Batavus e-bike fietsen, kan iedereen

Bij het aanschaffen van een elektrische fiets van Batavus komt op het eerste gezicht een heleboel kijken. Denk hierbij aan de volgens vragen die je dient te beantwoorden: welke motor, hoeveel wattuur moet de accu hebben, welke verzekering neem ik, heb ik een rijbewijs nodig, hoe staat het met het onderhoud van de elektrische fiets? Kortom, het aanschaffen van een Batavus E-bike klinkt heel ingewikkeld. Niets is echter minder waar. Elektrisch fietsen is heel simpel en er zijn e-bikes voor alle leeftijden. Kortom, op een Batavus e-bike fietsen kan iedereen. 

Merken e-bikes bij Innobikes Assen

Door de grote toename in vraag naar elektrische fietsen, hebben wij verschillende soorten en merken e-bikes toegevoegd aan ons vaste assortiment en aan onze occasions. Zo vindt u onder andere elektrische fietsen van de merken:  

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten