0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

Derbi

Met een Derbi scooter valt u zeker niet te missen op de weg. Zowel de scooter als schakelbrommers hebben een sportieve uitstraling met stijlvol design en kleurgebruik. In 2011 verhuisde het merk dat overgenomen werd door Piaggio van Spanje naar Italië en tot de dag van vandaag biedt het merk een vervoersmiddel dat inzetbaar is voor allerlei soorten ritjes. Voor zowel lange als korte afstanden is de scooter gemakkelijk in gebruik en ervaart u echt comfortabel rijden. Gaat u voor een lange rit of juist voor een kort ritje naar het werk? 

Derbi scooters 

Derbi staat voor scooters van hoogwaardige kwaliteit. Een sportief, maar zeker ook elegant voertuig die zeer prettig is in gebruik. Voor diegene die graag wat snelheid willen behalen, is dit merk de perfecte match. De schakelbrommers van Derbi worden ook veel gebruikt op verschillende ruige banen. Dat is ook gelijk de reden dat u zich geen zorgen hoeft te maken over deze scooter, omdat deze zeker wel tegen een stootje kan en hierop is gebouwd. De verschillende modellen en kleurencombinaties van Derbi maken het merk veelzijdig en bieden voor iedere smaak wat wils. 

Derbi scooter kopen  

Bent u ook geïnteresseerd in één van de sportieve scooters van het merk Derbi? Wij heten u graag welkom bij Innobikes in Assen om u te inspireren met een ruim assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor scooters en fietsen of kunt u de keuze maken voor een elektrische scooter of fiets. Wij helpen u graag bij de juiste beslissing maken voor een nieuwe –of tweedehands scooter en bespreken wij uitgebreid alle mogelijkheden. Ook adviseren wij u over een passende verzekering voor uw voertuig zodat u straks met een voldaan gevoel uw scooter op stapt. 

 

Innobikes: dealer in tweedehands E-bikes

Gaat u liever voor een (goedkopere) tweedehands E-bike? Ook daar helpen wij u graag mee. Wij hebben mooie, voordelige E-bike occasions staan, die klaar zijn voor een tweede ronde.

E-bikes occasions

 

 

Neem contact op met het E-bike servicecentrum

Onze E-bike specialisten zijn allemaal gediplomeerd, hanteren enkel professioneel gereedschap en werken volgens de BOVAG-richtlijnen. Met deze specificaties zijn wij hét E-bike servicecentrum van Assen en omgeving.

Naast service op het gebied van aanschaf en reparatie, kunnen wij u ook helpen op met de financiële zaken. Bijvoorbeeld bij de juiste financiering van uw nieuwe E-bike, of bij de verzekering na aanschaf.

Heeft u direct al vragen voor onze medewerkers? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of kom een langs bij Innobikes aan de Oude Molenstraat in Assen. De koffie staat voor u klaar.

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten