0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

Azor fiets kopen in Assen

Innobikes Assen heeft een ruim aanbod van de beste merken (elektrische) fietsen in haar assortiment. Zo ook fietsen van het merk Azor. Zoekt u een betrouwbare fiets van het merk Azor? Dan bent u bij Innobikes Assen aan het juiste adres.

Azor fietsen

Azor is een bekend Nederlands fietsenmerk. 25 jaar geleden begonnen twee compagnons een kleine fietsfabriek. Beide reeds werkzaam in een fietsenfabriek, vonden dat het beter kon en kozen er daarom voor om zelfstandig te gaan. De doelstelling was een A-merk fiets te maken voor een betaalbare prijs. Door ervaring kwamen ze erachter dat er veel vraag was naar kwalitatief goede fietsen die lang mee gaan en snel roesten. De fiets is zelf samen te stellen naar wens van de klant. Bij Azor kan je zelf het frame, kleur en extra's op de fiets. Nu 25 jaar later hebben ze inmiddels 40 personeelsleden en produceren ze naast normale fietsen en elektrische fietsen ook bakfietsen.

Koop uw nieuwe Azor fiets bij Innobikes Assen

Wanneer u opzoek bent naar een kwalitatieve en betrouwbare fiets waarvan uw jarenlang plezier hebt, is een fiets van het merk Azor aan te raden. Bij Azor staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat iin combinatie met een scherpe prijs. Bij Innobikes Assen kunnen wij u advies geven over welke fiets het best bij u past. Kom langs bij ons in de winkel en bekijk ons volledige aanbod.

Koop uw tweedehands fiets bij Innobikes Assen

Naast nieuwe fietsen van de beste merken, kunt u bij Innobikes in Assen ook terecht voor tweedehands scooters, elektrische fietsen en  tweedehands fietsen. De fietsen zijn uitvoerig gecontroleerd alvorens ze in de verkoop komen. Wilt u niet te veel betalen voor een fiets, maar nog wel meerdere jaren plezier van hebben? Kies dan een tweedehands fiets van Innobikes in Assen. Bezoek onze winkel in Assen om onze actuele aanbod te zien.

 

Innobikes: dealer in tweedehands E-bikes

Gaat u liever voor een (goedkopere) tweedehands E-bike? Ook daar helpen wij u graag mee. Wij hebben mooie, voordelige E-bike occasions staan, die klaar zijn voor een tweede ronde.

E-bikes occasions

 

 

Neem contact op met het E-bike servicecentrum

Onze E-bike specialisten zijn allemaal gediplomeerd, hanteren enkel professioneel gereedschap en werken volgens de BOVAG-richtlijnen. Met deze specificaties zijn wij hét E-bike servicecentrum van Assen en omgeving.

Naast service op het gebied van aanschaf en reparatie, kunnen wij u ook helpen op met de financiële zaken. Bijvoorbeeld bij de juiste financiering van uw nieuwe E-bike, of bij de verzekering na aanschaf.

Heeft u direct al vragen voor onze medewerkers? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of kom een langs bij Innobikes aan de Oude Molenstraat in Assen. De koffie staat voor u klaar.

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten