0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

E-Bikes kopen in Assen | Nieuw & Tweedehands

De elektrische fiets, ook wel de E-bike genoemd, is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Waarbij deze fietsen een aantal jaren geleden enkel bestemd leken te zijn voor oudere personen, is het inmiddels al lang niet meer vreemd dat de jeugd ermee naar school gaat. Scooterzaak Innobikes in Assen biedt een ruim assortiment aan elektrische fietsen van vele topmerken, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid centraal staan.

E-bikes van bekende merken bij Innobikes Assen

Scootercentrum Innobikes kenmerkt zicht door het enorme aanbod in elektrische fietsen. We zijn dan ook niet voor niets de “E-bike specialist” van het Noorden! Breng onze fietsenwinkel in Assen een bezoek en bekijk het gehele E-bike-assortiment in levende lijve. Hier vindt u onder andere elektrische fietsen van de merken Batavus, Gazelle, Sparta en Multicycle. Advies nodig bij het kiezen een elektrische fiets? Geen probleem, onze specialisten helpen u graag.

 

Innobikes: dealer in tweedehands E-bikes

Gaat u liever voor een (goedkopere) tweedehands E-bike? Ook daar helpen wij u graag mee. Wij hebben mooie, voordelige E-bike occasions staan, die klaar zijn voor een tweede ronde.

E-bikes occasions

 

 

Neem contact op met het E-bike servicecentrum

Onze E-bike specialisten zijn allemaal gediplomeerd, hanteren enkel professioneel gereedschap en werken volgens de BOVAG-richtlijnen. Met deze specificaties zijn wij hét E-bike servicecentrum van Assen en omgeving.

Naast service op het gebied van aanschaf en reparatie, kunnen wij u ook helpen op met de financiële zaken. Bijvoorbeeld bij de juiste financiering van uw nieuwe E-bike, of bij de verzekering na aanschaf.

Heeft u direct al vragen voor onze medewerkers? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of kom een langs bij Innobikes aan de Oude Molenstraat in Assen. De koffie staat voor u klaar.

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten