0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen
 

E-Bikes kopen in Assen | Nieuw & Tweedehands

De elektrische fiets, ook wel de E-bike genoemd, is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Waarbij deze fietsen een aantal jaren geleden enkel bestemd leken te zijn voor oudere personen, is het inmiddels al lang niet meer vreemd dat de jeugd ermee naar school gaat. Scooterzaak Innobikes in Assen biedt een ruim assortiment aan elektrische fietsen van vele topmerken, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid centraal staan.

Welke elektrische fiets past bij mij?

Wanneer u van plan bent een e-bike te kopen in Assen of omgeving vraagt u zich vast af wat nu precies de beste keuze is. Welke elektrische fiets past het beste bij uw wensen en behoeften? Wij helpen u hier graag bij. Innobikes is een officiële BOVAG-fietsexpert en kan u dan ook als de beste helpen bij het kiezen van de juiste elektrische fiets. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste e-bike? Vul dan de keuzehulp in en neem de checklist mee naar ons! Op deze manier gaat u goed voorbereid op pad. 

Keuzehulp E-bike kopen

E-bikes van bekende merken bij Innobikes Assen

Scootercentrum Innobikes kenmerkt zicht door het enorme aanbod in elektrische fietsen. We zijn dan ook niet voor niets de “E-bike specialist” van het Noorden! Breng onze fietsenwinkel in Assen een bezoek en bekijk het gehele E-bike-assortiment in levende lijve. Hier vindt u onder andere elektrische fietsen van de merken Batavus, Gazelle, Sparta en Multicycle. Advies nodig bij het kiezen een elektrische fiets? Geen probleem, onze specialisten helpen u graag.

Hoe lang gaat een e-bike mee?

Een e-bike is een flinke investering. Gelukkig is deze investering het allemaal waard. Gemiddeld gaat een e-bike namelijk tussen de 8 en 12 jaar mee. Vaak willen mensen al voor deze 8 tot 12 jaar een nieuwe fiets, omdat ze voelen dat de ondersteuning minder wordt en de accu aan vervanging toe is. In deze gevallen kunt u beter een nieuwe fietsaccu kopen, want de fiets zelf is vaak nog helemaal niet versleten. Het gaat er dus niet zo zeer om hoe lang de e-bike mee gaat, maar belangrijker is hoelang de accu mee gaat! 

Elektrische fiets voor dames en heren

In het assortiment van Innobikes in Assen vindt u zowel elektrische fietsen voor zowel dames en heren. De dames e-bikes kunt u herkennen aan een diagonaal frame. Hierdoor is de instap zowel lager als makkelijker, ideaal voor vrouwen en mannen! Heren elektrische fietsen kunt u herkennen aan de horizontale framebuis. Dit zorgt voor ene extra sterk frame. Op zoek naar een elektrische fiets voor dames of heren in Assen? Bij Innobikes bent u aan het juiste adres. Wilt u een proefrit maken op één van onze fietsen? Bekijk hier dan 10 tips voor de beste proefrit!

10 tips proefrit

Wat kost een e-bike?

De prijzen lopen zeer uiteen in de markt van elektrische fietsen. Het is dus lastig antwoord te geven op de vraag wat een e-bike nu precies kost. Zo heb je elektrische fietsen van € 1500, maar ook tot wel €4000. Wat uw budget ook is, wij hebben voor iedereen een geschikte e-bike in ons assortiment. 

 

Innobikes: dealer in tweedehands E-bikes

Gaat u liever voor een (goedkopere) tweedehands E-bike? Ook daar helpen wij u graag mee. Wij hebben mooie, voordelige E-bike occasions staan, die klaar zijn voor een tweede ronde.

E-bikes occasions

 

 

 

Neem contact op met het E-bike servicecentrum

Onze E-bike specialisten zijn allemaal gediplomeerd, hanteren enkel professioneel gereedschap en werken volgens de BOVAG-richtlijnen. Met deze specificaties zijn wij hét E-bike servicecentrum van Assen en omgeving.

Naast service op het gebied van aanschaf en reparatie, kunnen wij u ook helpen op met de financiële zaken. Bijvoorbeeld bij de juiste financiering van uw nieuwe E-bike, of bij de verzekering na aanschaf.

Heeft u direct al vragen voor onze medewerkers? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of kom een langs bij Innobikes aan de Oude Molenstraat in Assen. De koffie staat voor u klaar.

Contact opnemen

 

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Samenwerkingen

icon weerstations
icon weerstations

Innobikes Assen

Innobikes

Facebook Innobikes Assen           Bovag Innobikes Assen

Contact & Adres

Innobikes
Oude Molenstraat 46
9401 DD Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 21:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contact & Adres

Innobikes Occasion en Outlet store
Jan Fabriciusstraat 9
9401 BC Assen

Telefoonnummer: 0592 - 313574
E-mailadres: info@innobikes.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten