0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

SCOOTER LEASEN ASSEN | INNOBIKES

Op zoek naar een scooter maar wil je niet het hele bedrag in één keer betalen? Lease dan je scooter bij Innobikes in Assen! Om het bedrag van de aankoop van een scooter of bromfiets gespreid te betalen heeft Innobikes Assen voor u een passende mogelijkheid: Scooter-Flex. Met dit betaalgemak kunt u snel en eenvoudig uw gespreide betaling regelen.

Scooter leasen?

Bereken hieronder het maandbedrag voor uw lease scooter.
 

 

Scooter leasen bij Innobikes

Een scooter lease je op basis van financial lease, dat betekent dat je een lening afsluit. Deze vorm van leasen wordt ook wel kopen op afbetaling genoemd. Je bent hierbij direct eigenaar van je scooter. Financial lease is de enige manier waarop je in Nederland een scooter kunt leasen.

Jouw scooter lease je bij Innobikes Assen. Een scooter kopen op het moment dat het jou het beste uitkomt en betalen op het moment dat het jou schikt. Scooter-Flex maakt het mogelijk om vertrouwd een gloednieuwe scooter te leasen bij Innobikes Assen.

Meteen een nieuwe scooter!

Is een mooie retro- of sportieve scooter jouw droom, maar kun je op dit moment het geld ervoor niet missen? Dan is een scooter leasen voor jou dé oplossing! Wist je dat je al een scooter kunt leasen vanaf € 0,80 per dag?

Wanneer je ervoor kiest een scooter te leasen, heb je 72 maanden de tijd om je scooter af te betalen. Sneller afbetalen is ook mogelijk. Je kunt namelijk te allen tijde boetevrij aflossen. Je bepaalt dus zelf de looptijd. In alle gevallen word je direct eigenaar van de scooter, zo hoef je dus nooit meer lang te sparen. Je betaalt maandelijks een klein bedrag en rijdt meteen een gloednieuwe scooter.

 

Testimonials

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Innobikes Assen