0592 - 313574 / info@innobikes.nl

Innobikes Assen

e chopper innobikes

Spyder Wheelz heeft in de afgelopen periode met verschillende producenten een aantal belangrijke overeenkomsten gesloten. Het eerste resultaat van onze directe samenwerking is toch wel ons verbeterde voertuig: de Spyder Wheelz E-Chopper 2.3. De 2.3 versie is ontstaan vanuit technische innovaties en de feed-back van onze partners. Wij zijn de enige partij in Europa die het aankomende seizoen een exclusief voertuig op de markt brengt die is ontworpen voor intensief gebruik.

 

Verder zijn al onze voertuigen bij aflevering in het bezit van een MSDS (Material Safety Data Sheet) document en hebben onze batterijen een BMS (Batterij Management Systeem) functie, oftewel een intelligent systeem die de batterij uitschakelt bij beschadigde of te warme lithium-cellen. Onze batterijladers zijn standaard uitgerust met dit BMS systeem om brandgevaarlijke situaties te voorkomen. Deze 5 AH smart chargers zijn uitgerust met een aluminium behuizing voorzien van een geïntegreerd koelingssysteem.

Spyder Wheelz is als officiële producent en importeur verantwoordelijk voor de deugdelijkheid en de wettelijke aansprakelijkheid van haar voertuigen. Om de wettelijke aansprakelijkheid als importeur / producent officieel in Europa te kunnen verwerven hebben wij onze voertuigen door de Nederlandse overheid (RDW) verplicht aan een intensieve keuring moeten onderwerpen, die wij met succes hebben doorstaan.

Klanten over Innobikes

Dit jaar een E-bike gekocht bij Innobikes. De service was perfect en het personeel zeer vriendelijk. Ik breng mijn fiets met een gerust hart naar Innobikes. Het team is vakkundig en vlot. Wanneer de reparatie van de fiets klaar is volgt gelijk een sms'je en een email. Innobikes raad ik zeker iedereen aan!

- Sanne K

 

Innobikes Assen